Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: برای دسترسی به اطلاعات بارش برف و باران در دامنه کوه تفتان نیازمند احداث ایستگاه هواشناسی هستیم. ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۵ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل هواشناسی سیستان و بلوچستان، محسن حیدری اظهار داشت: سال 1396 موافقتنامه احداث پنج ایستگاه خودکار هواشناسی در پنج نقطه مهم برای هواشناسی بین این اداره کل و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان منعقد شده و قول‌هایی داده شده که امسال بخشی از اعتباران این ایستگاه ها تخصیص پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کوه تفتان یکی از این پنج نقطه مهم برای احداث ایستگاه هواشناسی جدید است، افزود: دسترسی به اطلاعات دمایی، فشار هوا و ریزش‌های این منطقه برای هواشناسی بسیار ارزشمند است چرا که هم در بهبود کیفیت پیش بینی هوای هواشناسی می‌تواند موثر باشد و هم در ارائه خدمات آب و هوایی به گردشگران و کوهنوردان این منطقه ایفای نقش کند.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: برای توسعه زیرساخت‌های هواشناسی در استان و رسیدن به حداقل های شبکه پایش هواشناسی باید حدود 60 ایستگاه جدید هواشناسی در استان تأسیس شود و هواشناسی استان به شبکه راداری هواشناسی مجهز شود.

برف مدارس شهرهای اردبیل را تعطیل کرد‌هواشناسی ایران 98/10/23|ورود سامانه بارشی به کشور/ آغاز بارش برف و باران از امروزامدادرسانی هلال احمر کرمان به 5600 نفر در سیلاب و برف

حیدری با بیان اینکه هزینه برای هواشناسی یک سرمایه گذاری ارزشمند است، گفت: وقتی زیرساخت های هواشناسی تقویت شود و توان پردازش داده توسط سازمان هواشناسی کشور توسعه یابد، می توان پیش بینی های جوی با قدرت تفکیک زمانی و مکانی بالا صادر کرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر شبکه پایش هواشناسی استان متشکل از یک ایستگاه جو بالا، 12 ایستگاه سینوپتیک و  9 ایستگاه خودکار هواشناسی است. البته بیش از 130 ایستگاه بارانسنجی نیز در استان وجود دارد که این ایستگاه‌ها سنتی است و صرفاً وظیفه ثبت داده را بر عهده دارد.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان در بخش دیگری به فعالیت سامانه بارشی اخیر اشاره کرد و گفت: نخستین هشدار بارش‌های سنگین باران روز سه شنبه هفته قبل در قالب اطلاعیه جوی صادر شد و بلافاصله روز چهارشنبه با ثبیت مدل ها، اخطاریه جوی صادر شد.

حیدری با بیان اینکه در حداقل شش پدیده مخرب و مهم جوی با شدت‌های مختلف در هواشناسی استان پیش‌بینی شد، گفت: همه این پدیده‌ها شامل، ریزش سنگین  باران و رگبار، بارش برف در ارتفاعات، تندباد موقتی، مه گرفتگی، کاهش دما و... رخ داد.

انتهای پیام/392/ ت

R7843/P/S6,65/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۶۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبود‌های عشایر

رئیس بسیج سازندگی کشور، گفت: بسیج سازندگی این آمادگی را دارد که در کنار دولت کمبود‌ها و کاستی‌های عشایر را برطرف کند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار محمد زهرایی در حاشیه سفر به شهرستان اردل و بازدید از روند اجرای طرح‌های بسیج سازندگی و خدمت‌رسانی به مردم منطقه عشایری دهدلی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جای تاسف است که ۴۵ سال از انقلاب گذشته، اما هنوز اقدامات زیرساختی از جمله راه دسترسی برای عشایر در این منطقه انجام نشده است.

وی افزود: باید یک هم‌افزایی و همدلی بین دولت و دستگاه‌های مجری برای احداث راه‌های دسترسی به خصوص برای مناطق صعب العبور صورت گیرد. سازمان بسیج سازندگی به عنوان مجری برای انجام کار‌های سخت در کنار دولت حضور دارد، امید است بخشی از اعتبارات را دولت تقبل کند و با بخشی از ظرفیت‌های انقلابی این کار به سرانجام برسد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور مطرح کرد: البته مردم روستای دهدلی نباید انتظار داشته باشند در یک مدت زمان کوتاه، این مسیر طولانی احداث شود بلکه جاده دسترسی روستای دهدلی به صورت قطعه قطعه و مرحله به مرحله احداث و تحویل مردم می‌شود.

وی بیان کرد: مردم عشایر این منطقه، رزمندگان خط مقدم و تامین کننده امنیت منطقه به شمار می‌روند و نباید این اصل از نگاه سیاست‌مداران و تصمیم‌گیران به دور باشد. در هر کجا که یک ایل و طایفه‌ای حضور داشته باشد، امنیت ایران اسلامی تضمین شده است و هرگونه هزینه‌ای برای این قشر، سرمایه‌گذاری است.

زهرایی در پایان با تاکید بر اینکه مسئولین باید از منطقه عشایری دهدلی بازدید داشته باشند، خاطرنشان کرد: بسیج سازندگی این آمادگی را دارد در کنار دولت نسبت به برطرف کردن کمبود‌ها و کاستی‌های این مردم گام بردارد چرا که خیلی بیشتر از اینها، عشایر حق بر گردن انقلاب اسلامی و ما دارند.

دیگر خبرها

  • آزمون حفظ قرآن در سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • کنایه معنادار نماینده زاهدان به مولانا عبدالحمید /مردم نگران هستند/علت حملات تروریستی چندماه اخیر چیست؟
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبود‌های عشایر
  • کارگران نمونه و کارفرمایان سلامت محور سیستان و بلوچستان تجلیل شدند
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • کشف ۱۰۰ میلیارد اخلال در نظام اقتصادی در زاهدان
  • چطور از دسترسی هوش مصنوعی به اطلاعات حساس جلوگیری کنیم؟
  • سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)